Descriere servicii Curs festiv

Inchiriere roba (marimi, modele si culori diferite)

Firma noastra detine peste 3000 de robe. Anul acesta am lansat un nou model de roba si toca. Robele pe care le detinem sunt pe marimi, 14 la numar si pe doua lungimi, astfel persoanele mai inalte de statura vor primi o roba mai lunga iar persoanele mai mici de statura o roba mai scurta.

Robele vor fi impartite absolventilor cu o zi sau doua inainte de eveniment de catre personalul calificat al firmei, care se va asigura ca fiecare va primi o roba potrivita, igienizata si calcata. Ora si locatia se vor stabili de comun acord.

Toca personalizata (marimi, modele si culori diferite)

Toca se pastreaza ca amintire dupa finalizarea cursului festiv. Tocile sunt pe marimi si sunt noi, realizandu-se la comanda in atelierele noastre. Aceasta se personalizeaza asa cum va doriti. Absolventii vor intra in posesia tocii odata cu roba.

Esarfele (pot fi alese marimi si culori diferite)

Dimensiunile standard sunt de 140x700mm, dar ele pot fi personalizate atat ca dimensiuni cat si culoare.

Esarfele pot fi simple sau personalizate la cerere. Esarfele pentru festivitatile de absolvire se personalizeaza deobicei cu sigla facultatii sau a universitatii, se scrie facultatea, specializarea si anul promotiei. Esarfa se pastreaza ca amintire dupa finalizarea cursului festiv.

La cerere esarfele pot fi inlocuite sau cu cocarde care deasemenea pot fi de marimi, culori si imprimeuri diferite.

curs festiv, cursuri festive, organizare curs festiv, banchet, festivitate de absolvire, roba, toca, robe

1/26
1/2

Filmare eveniment (montaj si videoclip inclus)

O echipa profesionista cu aparatura profesionala de ultima generatie va sta la dispozitie pentru a stabili realizarea filmarii, pana in cel mai mic detaliu.
In functie de amploarea evenimentului, locatie si numarul de persoane se va stabili de cati cameramani este nevoie pentru a realiza filmarea (Ex: la 200 de persoane pot fi 2-3 cameramani, aspecte stabilite de comun acord si stipulate in contract).

DVD-uri inscriptionate (filmari si poze de la Cursul Festiv)

Inscriptionarea se face pe suport media la alegere intre CD sau DVD. Marcile folosite si agreate de noi fiind Verbatim, Sony, si TDK.
CD-urile sau DVD-urile dupa caz pot fi personalizate si printate full color.

La cerere se poate folosi si alta marca si daca se doreste suport media printabil.

Carcase DVD personalizate

Fiecare absolvent va primi o carcasa DVD personalizata ce va contine suportul media ce a fost inscriptionat cu filmul si fotografiile efectuate cu ocazia evenimentului (Moment Remember cat si pozele prelucrate din albumul foto).

Albume de promotie, diplome personalizate, invitatii

Departamentul nostru de grafica va sta la dispozitie pentru realizarea asa cum va doriti a albumelor de promotie, diplomelor si invitatiilor.
Detaliile asupra formatului, continutului, design-ului si alte aspecte ce tin de realizarea lor se stabilesc impreuna cu noi.
In oferta sunt incluse atat sedintele foto, unde data, ora, locatia sunt stabilite de comun acord, cat si partea de realizare-executie, multiplicare/print si finisare.
Fiecare absolvent va primi un album si o diploma, invitatiile fiind adresate profesorilor si parintilor.

Flori (pentru absolventi si profesori)

Florile dau farmec si culoare, de aceea nu trebuie sa lipseasca.
Fiecare participantva primi o floare ca semn al importantei si frumusetii momentului si nu in ultimul rand al respectului fata de sine.
ECHIPA ABSOLVENT propune si ofera in cadrul ofertei, fiecarui absolvent si profesor cate o floare - un trandafir.

Professional Cocktail (masa festiva pentru absolventi, profesori si invitati)

Elemente decorative, ornamente florale, pahare de sampanie (de sticla), pentru toata lumea: profesori, absolventi, invitati; personal servire calificat: chelneri la dispozitia d-voastra pentru servire (numarul lor variaza in functie de amploarea evenimentului).

Consumabile:

    sampanie Bucium sau Angeli - 1 sticla/6 pers.
    piscoturi de sampanie - 2 buc./pers.
    prajituri asortate - 200 gr./pers. (in jur de 10 sortimente diferite)
    suc: gama Coca Cola, Fanta, Sprite, Prigat, Cappy, Pepsi - 1 sticla 2 l/5 pers.
    apa minerala/plata - 1 sticla 2 l/6 pers.
    platouri, servetele, pahare.

Consumabilele pot fi completate la cerere si cu alt gen de produse.


Cadouri absolventi

In cadrul pachetului Absolvent Complet, fiecarui absolvent si raman ca amintire toca, esarfa personalizata, DVD-ul si carcasa personalizata, diploma, albumul de promotie, trandafirul, participa la cocktail, si pentru a sublinia importanta evenimentului vom personaliza diverse obiecte pe care le veti primi cadou (ex:pixuri, ecusoane, calendare, insigne, agende, fotografii etc).